Projektit

Hevoslehti RIDE! – https://www.123ride.fi

RIDE! (ent. Riders Magazine) on kotimainen hevoslehti. Julkaisun taustalla on hevosbloggaajien ja -valokuvaajien tiimi, jonka näkemys sosiaalisen median suunnalta tukee painettuakin mediaa. RIDE! on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille, jotka ovat hevosharrastuksen lisäksi kiinnostuneita alan blogeista sekä sosiaalisen median kiemuroista. Asiapitoisten artikkeleiden lisäksi RIDE! julkaisee puhtaasti viihdyttävää luettavaa hevosihmisten ajan vietteeksi! Saatavilla Lehtipisteen myyntipaikoista sekä ladattavana digiversiona.

 

Playsson.net https://www.playsson.net

Playsson.net on keväällä 2015 perustettu sivusto, joka kerää yhteen mielenkiintoisia hevosblogeja ja lajia koskevia artikkeleita. Median tuottamisen lisäksi tiimi järjestää erilaisia tapahtumia ja kilpailuja. Playsson.netin konsepti on Suomen mittapuulla uusi ja uniikki. Sivustolla oli 1,2 miljoonaa vierailukertaa v. 2017.

 

Multihorse Finlandhttps://www.multihorse.fi

Multihorse Finland syntyi tarpeesta yhdistää useampi hevosalan palvelu sekä osaamisalue yhden ja saman yrityksen alle. Sivumalli on alaspäin rullautuva. Käännösominaisuus englanniksi.

 

Team Playsson -tubekanava, mm. sisältömarkkinointia varten

 

Oikeetevvaat.fi, ravitsemusterapeutin nettisivujen toteutus

 

Ulpukka.fi, käsityökaupan sivujen uusiminen

 

SatuMo Oy, sivujen uusiminen

 

Ravimagazine.fi, ravivihjelehden nettisivujen toteutus

 

Kurjenkukka.fi, kukkakaupan nettisivujen toteutus